Om Os

BYENS MALER er stiftet januar 2012 og er centralt beliggende i Esbjerg. Manden bag er Kim Stylsvig Jensen som har været i malerfaget siden 1994 og har arbejdet i byggefagene siden 1986.

Med næsten 20 års erfaring i malerfaget har der været mange små og store opgaver undervejs. De mange farver i 90èrne, et utal af vandskader efter orkanen i december `99 og bygge boomet i 0èrne, bare for at nævne nogle af dem.
Undervejs har Kim dygtiggjort sig igennem kurser, men også uddannet sig som beregner og var ansat hos malernes fagforenings beregnerkontor i fire år fra 2007 til 2011.
Derfor er vi hos BYENS MALER i stand til at udfører professionelt malerarbejde i et vidt omfang af opgaver, med gode resultater.

Så søger du et seriøst malerfirma, så er du det rigtige sted. Hos BYENS MALER får du høj faglighed i alle led, rådgivning, produktvalg, prissætning, udførelse, kvalitetssikring og aflevering, intet bliver overladt til tilfældighederne for hos BYENS MALER er det hele din oplevelse af vores arbejde der er i centrum.

For at opnå høj faglighed bruger BYENS MALER kun malere med svendebrev og ligger en stor ære i at uddanne vores malersvende selv. BYENS MALER er aktiv i det lokale uddannelsesudvalg i Esbjerg og sætter der igennem sit personlige aftryk på malersvendenes uddannelse.

 

Om Os